jld autoservice onderhoud

REPARATIE

JLD-autoservice doet het onderhoud en de reparatie van alle merken auto’s. U kunt dan denken aan het vervangen van de distributieriem, banden, remmen, stuurdelen, uitlaten, accu’s maar uiteraard ook het uitlijnen, verversen en bijvullen van vloeistoffen, de jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK. Kortom alles wat met auto onderhoud en reparatie te maken heeft kan JLD-autoservice voor u regelen!

Vakkundig

Wij doen alle reparaties aan uw auto, zowel klein als groot. Van het vervangen van een lampje tot een complete motor vervanging. Al het gereedschap om deze reparaties vakkundig en goed voor u in orde te maken is aanwezig. Maar ook speciaal gereedschap voor lastige specifieke klussen ontbreekt bij ons niet. In overleg is het mogelijk om een leenauto te gebruiken.

Betrouwbaar

Bij JLD-autoservice is betrouwbaarheid zeer belangrijk. Geen vage reparaties die erg veel geld kosten. U krijgt van ons te horen wat wij hebben aangetroffen en hoe wij dit voor u kunnen oplossen. We geven vooraf een prijsopgave en geven daarin zo goed mogelijk aan wat u van ons kunt verwachten. Daarmee proberen wij onze reparaties voor u transparant te maken. Wij vinden het belangrijk dat u weet wat er gedaan wordt en waarom, zodat u met een gerust hart de auto bij ons kunt laten repareren.

Een greep uit onze reparaties: